Viktig info til besøkende


Liland ungdomssenter er et leirsted som ligger på Liland i Sirdalen. Leirstedet eies av Ålgård Baptistmenighet. 
Menigheten bruker selv senteret i forbindelse med leirer, men senteret leies også ofte ut til andre.

Totalt er det 90 sengeplasser på Liland, fordelt på 3 separate sovefløyer:
«Guttefløy» som inneholder 2 rom for 2 personer og 7 rom for 4 personer.
«Jentefløy» som inneholder 2 rom for 2 personer og 9 rom for 4 personer.
Den nye sanitærfløyen(2008) er plassert midt mellom gutte- og jentefløyen. Den inneholder 10 separate dusjer, 2 stellerom/handicaptoalett samt 6 separate toaletter.

«Lederfløy» som inneholder 1 rom for 2 personer, 1 rom for 3 personer og 2 rom for 4 personer.
2 store toalett med dusj, hvorav 1 har stellebord til baby. I tillegg finner du en stue, et lite tekjøkken, og 1 sprinkelseng for barn.

Dyner og puter ligger på lagerrom, så leietakere tar med eget sengetøy/sovepose I tillegg har vi ekstra madrasser som kan legges på gulvet.

Senteret har en stor peisestuespisesal og moderne kjøkken, samt aktivitetshall som egner seg godt til landhockey, dans eller lignende aktivitet
Liland er også utstyrt med tørkerom og vaskemaskin/tørketrommel.  Spisesalen har også flere barnestoler slik at også våre minste gjester skal få sitte godt når de spiser.
Liland har ingen internett eller WiFi

I tilknytning til Liland ungdomssenter finnes det ei hytte med stue og soverom, totalt 5 sengeplasser (2 på soverommet og 3 i stuen).
Hytta har strøm, men ikke innlagt vann, så en må benytte toalett og dusj på senteret. Denne hytta benyttes også av senterets leietakere.

 

Under oppholdet
Liland Leirsted ligger i Lilandsdalen og rundt senteret er det flotte turomområder opp Lilandsdalen.
Om vinteret kan en også nyte skiløypa opp dalen eller ta utgangspunkt fra Rostøl. Da kan en kjøre bilen opp til Rostøl og starte turen der. Rett vis a vis senteret ligger en stor gressplen som kan brukes til diverse aktiviteter, og nedenfor gressplenen er en stor elv med gode kulper som egner seg god for avkjøling en varm sommerdag.

Tilbake